Schildersbedrijf Wim Woudenberg

werk Schildersbedrijf Wim Woudenberg biedt u een totaalpakket op het gebied van onderhoud aan woning of bedrijfspand met als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft.
Zo kan ik u van dienst zijn op het gebied van onderhoudsschilderwerken, wandafwerking en ik heb ook contacten met stoffeerders en aannemers zodat ik u van alles kan voorzien.

Historie

Opgericht in 2006 door Wim Woudenberg.

Ik heb in 1990 mijn opleiding schilderen op de LTS afgerond en ben direct gaan werken bij een schildersbedrijf. Hier heb ik vier jaar vier dagen in de week praktijk ervaring opgedaan en ging ik één dag in de week naar school. Uiteindelijk heb ik 12½ jaar bij dit bedrijf gewerkt dat vooral onderhoudswerk deed voor particulieren. We hadden ook bedrijven en een bungalowpark waar we onderhoud pleegden.
Ik heb er veel geleerd maar wou wat anders en heb toen mijn groot rijbewijs gehaald. Hierna ben ik chauffeur geworden, dit heb ik 3½ jaar gedaan maar kreeg toch heimwee naar de kwast. Ik heb toen besloten mijn eigen bedrijfje op te starten met als doel kwalitatief schilderwerk te leveren en afspraken na te komen.