Welkom op de website van
Schildersbedrijf Wim Woudenberg
uit Langbroek, gemeente Wijk bij Duurstede.


Beste relatie,

In 2006 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met mijn schildersbedrijf en heb ik bij u, in de loop der jaren, schilderwerkzaamheden mogen uitvoeren. Helaas moet ik u hierbij mededelen dat ik per direct mijn werkzaamheden staak. In de afgelopen jaren heb ik diverse operaties en therapieŽn ondergaan aan mijn arm met als doel om deze pijnvrij te krijgen. Ondanks alle intensieve behandelingen en begeleiding is het niet gelukt om tot dit punt te komen. Schilderen en alle aanverwante werkzaamheden zijn een te zware en grote last voor mijn arm. De pijn tijdens en na schilderwerkzaamheden is te heftig om door te kunnen gaan.
De laatste jaren heb ik bij mijn opdrachten veel hulp gehad van Mark van Amersfoort van In Out Schilderwerken Doorn. Mark neemt mijn klantenbestand en de nog uit te voeren werkzaamheden per direct over. Ook de garantie die is afgegeven op de schilderwerkzaamheden gaan over naar Mark. Vooral in het begin zal ik Mark nog begeleiden met de nog uit te voeren opdrachten.
Mark is een vakbekwame schilder met oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig. Met zijn jarenlange ervaring in de schilders branche kan hij u goed adviseren. Door mijn ervaringen met hem van de laatste jaren kan ik hem u zeker aanbevelen.
Via deze weg wil ik u bedanken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gehad. Ondanks de pijn van het moeten stoppen, kijk ik met plezier terug op de afgelopen 11 jaar.
Met vriendelijke groet,
Schildersbedrijf Wim Woudenberg
Wim Woudenberg
06-22490137

In Out Schilderwerken Doorn
Mark van Amersfoort
06-83657896
In Out Schilderwerken Doorn
info@insout.nl
www.insout.nl

Schildersbedrijf Wim Woudenberg is erkend lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.
http://www.betereschilder.nl
Klik op de afbeelding om naar de website van De Betere Schilder te gaan.
schilderktv (14K)
BTW (7K)
Wij rekenen het lage BTW-tarief van 6% voor schilderwerk bij woningen ouder dan 2 jaar! Klik op de afbeelding voor meer informatie.